10 Mart 2020 Salı

Walter Von Schonkopf

Aslen imparatorluk soylusu bir aileye mensuptur. Büyük babası rakip ailenin komplosu sonucu her şeyini kaybedince ailece Özgür Gezegenler Birliği'ne iltica etmeye karar verirler. İmparatorluk soylularına özgü incelikten nasibini aldığından olsa gerek çapkın bir adam profilinde gördüğümüz genç Schonkopf sayısız gönül bir çalan kadın avcısıdır. Kaderi imparatorluğa iltica eden kişilerden meydane gelen Birlik'in 13. Alay'nı oluşturan Gül Şövalyeleri'ne (Rosen Ritters) katıldıktan sonra değişir. Güçlü bir lider ve zeki bir adamdır. Özellikle zayıflara zorbalık yapmasından hoşlanmaz. Bir gül şövalyesine meydan okumanın cesaret isteyeceğini bilen biri eğer onlara saldıracaksa durup iki kere düşünmek zorundadır. Yang Wenli İserlohn'un fetih planında rol oynaması için kendisine ricada bulunduğu gün O'nu fazlasıyla yumuşak ve hayalpereset bulsa da kendice kumar oynar. Görüşmeye eşlik eden Frederica'nın güzelliğinden açıkça etkilendiğini belirtmekten çekinmez. Teklifi kabul ettiğinde aslında tüm riski ve tehlikeyi göğüsleyerek zafere en büyük katkıyı sağlayan kişidir. Frederica kalede av potansiyeli olarak görmediği tek kadındır. Çünkü amiralinin ona biçtiği değerin farkındadır. 
 
Logh Oav & Logh New Thesis

Yang Wenli'nin İserlohn Kale komutanlığına getirilmesinin ardından emri altında garnizonudan sorumlu olur. Julian Mintz için bir öğretmen ve rehberdir. Genç adamın silah kullanma becerisini geliştirmesine yardımcı olur. Bir Spartanian pilotu olarak devam ettiği eğitimlerini takip eder. Özgür Gezegenler Birliği imparatorluk kontrolüne geçince görevlerinden azledilir. Yang'ın tutuklanıp sorgulanmak üzere götürülmesinin ardından yeniden Gül Şövalyeleri'ni alarak Frederica ile kurtarma operasyonuna katılır. Helmut Lennenkampf'ın zamansız intiharı nedeniyle kaçak pozisyonunda başgezegeni terk eder. İserlohn'un ikinci defa feth edilince tüm ekip  yeniden yuvaya dönmüş olur. Yang'ın suikasti sırasında Gül Şövalyesi birliğinden dostunu da yitirir. Zorlu dönemde kale komutanı sıfatını taşır ve genç Julian'a destek olur. Bu arada ortaya çıkan kızını çoğu zaman görmezden gelir. Ayrıca Julian'ın ilgisine herhangi bir ters tepki göstermez. Bir gecelik ilişkiden doğduğu gerçeğini ve babasına duyduğu nefreti her daim içinde tutan Katerose'un hırçın davranışlarını de duygularını önemsemez görünür. Shiwa Savaşı sırasında Brunhild'e girmek için yapılan saldırıya öncülük eder ve ölür.




3 yorum:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=gPRobw4YwK8

    YanıtlaSil
  2. https://www.youtube.com/watch?v=Jx0Vgge39P8

    YanıtlaSil
  3. Linkleri tıklanır biçimde eklerseniz daha iyi olur. (Malum yazılarımın kopyalanmaması için önlem almam gerekiyor. Herkes kendi emeğiymiş gibi alıp kullanıyor ne de olsa)

    YanıtlaSil